Sådan får du dine naturlige krøller frem

Hos Mixly får vi ofte spørgsmålet: Hvordan får jeg mine naturlige krøller frem? Og det vil vi meget gerne svare på, for vi har brugt lang tid på at finde svaret. 

Der ligger nemlig mange års udvikling bag lanceringen af Mixly, der er udviklet på baggrund af mange kunders behov, problematikker og deres søgning efter et produkt, som kan støtte op omkring deres evigt foranderlige, fine krøllede og bølgede hår.

I dette blogindlæg kan du blive klogere på, hvordan du får dine naturlige krøller mere frem.

Hvordan får man sine krøller frem?

Først og fremmest er det en god idé at blive regelmæssigt klippet, så din frisure holder formen og dine krøller ikke bliver tynget af spaltede spidser. Find en frisør, der specialiserer sig i krøllet hår og få regelmæssige klipninger for at bevare hårets trivsel. Bor du i København, kan du eksempelvis besøge Belindas egen frisørsalon på Frederiksberg: Hildebrandt Copenhagen.

Dernæst er det en god idé hver dag at hjælpe sine naturlige krøller frem ved hjælp af gode krølleprodukter.  Investér i sulfatfri shampoo og conditioner, brug en leave-in conditioner eller krøllecreme, da disse produkter kan tilføre fugt og hjælpe med at forme dine krøller uden at tynge dem ned.

Når du tørrer dit hår, så brug kold luft og en diffuser på din hårtørrer. Det hjælper med at sprede varmen jævnt og mindsker frizz, mens det fremhæver dine krøllers naturlige form.

Sidst men ikke mindst, så bør du undgå at børste tørt hår. For at undgå at ødelægge krøllens form, skal du ikke børste dit hår, når det er tørt. Brug i stedet fingrene eller en bredtandet kam, mens dit hår er vådt.

 

Vælg de rigtige produkter til at få krøller frem

Hvis du gerne vil have dine naturlige krøller frem, anbefaler vi at du bruger produkter, der er specielt udarbejdet til krøllet eller bølget hår.

Mixly er den første hårplejeserie af sin art til krøller og bølger i fint hår, hvor du selv har mulighed for at forme dine produkter, afhængigt af hvad dit hår har brug for.

Produkterne indeholder næringsrige stoffer, som hjælper dig til at dine krøller bliver mere definerede på en naturlig måde.

 

Her er 5 gode råd til, hvordan du får dine krøller frem med Mixly

  1. Dit hår skal være fri for silikone, sulfater, parabener og udtørrende alkohol. Så er det klar til at optage den gode næring.
  2. Brug hellere for meget end for lidt – produkterne hverken fedter eller tynger dit hår. Det er er derimod vigtigt, at du bruger nok til at hele dit hår får næringen.
  3. Bland RICH og LOW 50/50 i starten. Undgå kun at bruge det ene produkt men variér blandingen i dine hænder, før du påfører det håret. Start med 50/50 og prøv herefter evt. 75/25 med de to.
  4. Brug hele eller flere dele af produktserien for at få det bedst mulige udbytte. Mixlys produkter er skabt til at forstærke hinandens effekt.
  5. Mærk dit hår og lad dig ikke styre af gængse holdninger. Prøv dig frem med mængder, blandingsforhold af Mixly og stylingmetoder – gør det, der får netop DIT HÅR til at leve og føles som du gerne vil have det.

 

Fremhæv krøller frem med de rigtige metoder

Er du en af mange med krøllet eller bølget hår, som vender hovedet nedad, når du styler dit hår? Så skal du være opmærksom på, at den største koncentration af produktet vil ende i krøllespidserne.

Det vil give mening, hvis dine krøltegninger er svage i spidserne og mangler støtte. Hvis du ønsker mere støtte i toppen af din frisure, så er denne styling metode ikke særlig hensigtsmæssig at bruge.

Undgå i stedet at vende hovedet nedad, når du putter produkter i håret. Start i stedet med at løfte den øverste del af håret over ørerne og arbejd produktet ind hele vejen rundt fra øre til øre. Arbejd dig opad og derefter nedad, hvis du mangler mest støtte ved toppen af frisuren.

Derved sørger du for at få fordelt dit produkt mest jævnt ud i dit hår. Vær særlig opmærksom på områder, der måske har brug for lidt ekstra kærlighed (produkt), og juster mængden efter behov.

Du kan læse mere om almindelige fejl, vi ofte ser hos personer med krøller.

 

Få naturlige krøller frem med en Mixly-startpakke

Hos Mixly vil vi gerne gøre det let at passe godt på dine krøllede eller bølgede lokker. Derfor har vi sammensat en række startpakker, der hver især hjælper dig godt i gang med at bruge Mixlys produkter.

Alle startpakker indeholder produkter i både en LOW og en RICH-version, der giver dig mulighed for selv at justere plejen til netop det, som dit hår har brug for på daglig basis.

Læs mere om, hvilken startpakke, du skal vælge her

Læs også

« Se alle blogposts