Om os

mixly er skabt af Belinda Hildebrandt, og hun begyndte at klippe dukker, allerede da hun var ganske lille. Som 8-årig fandt hun taburetten frem, fattede saksen i hånden og klippede hendes fars venner.

Belinda elskede at arbejde med hår. Passionen voksede sig kun endnu større, da hun opdagede, at hår med krøller og fald var det, der fascinerede hende mest. Belindas mor havde nemlig de skønneste, smukkeste krøller, som hun desværre brugte oceaner af tid på at føntørre væk.

Selvfølgelig skulle Belinda læse til frisør. Det er over 30 år siden nu, og Belindas begejstring for krøllet hår giver hende stadig daglig gejst til at eksperimentere og nyde hvert øjeblik af arbejdet som frisør.

I løbet af Belindas mange år i frisørbranchen har hun beskæftiget sig med emnet krøller. Hun har bl.a. skrevet en bog om krøller (december 2018). Derudover har hun opsøgt frisørsaloner i hele verden for at indsamle viden om, hvordan de håndterer krøller og bølger.  Og naturligvis klippet, stylet og farvet krøller på daglig basis i sin egen salon.

Her er Belinda i dag

I dag har Belinda en lille salon på Frederiksberg og drømmen om at hjælpe dig med krøllet og bølget hår har taget et skridt op af stigen med lanceringen af mixly produktserie. Denne er direkte udviklet på baggrund Belindas ekspertise og mange års erfaring med krølhårede kunders udfordringer.

Behovet for indvividuelle produkter, til alle typer krøller, er hjertet i mixly – og med kun naturlige ingredienser. Dermed kan man selv kombinere mixly, så det passer dit hår, og du kan nyde dine smukke krøller og ikke forsøge at undgå dem. Vi elsker krøller!

Belinda står mere end gerne til rådighed i hendes salon på Frederiksberg, hvis du har brug for hjælp og input til dine krøller. Her kan du også se og prøve mixly.

Belinda var i 2021 i TV2 Go’ morgen Danmark med sin bog “Fucked up hair” som omhandler fald og krøller 🙂

UDSOLGT

Forventes på lager igen medio juni 2023.