Sådan vælger du din Mixly startpakke – kom godt i gang

Hos Mixly vil vi gerne gøre det let at passe godt på fint krøllet og bølget hår. Derfor har vi sammensat tre startpakker, der hver især hjælper dig godt i gang med at bruge Mixlys produkter.

Alle startpakker indeholder produkter til vask og pleje i både en LOW og en RICH-version, der giver dig mulighed for selv at justere plejen til netop det, som dit hår har brug for på daglig basis. På denne side kan du blive klogere på, hvilken startpakke, du skal vælge.

Hvilken mixly-startpakke skal du vælge?

Vil du gå all-in fra start eller teste af, hvad der virker bedst for dig?

Vælg Startpakke 1 og få alle produkter i én samlet pakke. Så har du til både vask, pleje og styling af fint krøllet og bølget hår.

Er du til et naturligt look uden brug af stylingprodukter?

Så er Startpakke 2 noget for dig. Her får du shampoo, conditioner og leave-in conditioner, der er skabt til at give dig et smukt, mildt og blødt hold til dine krøller og bølger.

Ønsker du et mere stylet look med større støtte til krøllerne?

Så er Startpakke 3 vejen frem. Udover shampoo og conditioner, så får du vores Curl Gel og Curl Cream, der giver godt hold til håret, når det har brug for støtte for at holde formen og krølletegninger.

Læs mere om de 3 startpakker nedenfor.

Startpakke 1: Få styr på dine krøller

Med Startpakke 1 fra Mixly får du alle de skønne Mixly produkter i én stor samlet pakke, så du både har til vask, pleje samt styling af dine fine krøllede og bølgede lokker.

Med den store startpakke har du mulighed for at veksle mellem den måde, du styler dine krøller og bølger.

Når du ønsker et blødt hold til dine krøller og bølger, kan du nøjes med at style med Leave-In Conditioner, som giver et smukt hår med naturligt udseende.

På dage hvor dit hår har brug for at blive støttet lidt mere op for at holde formen og krølletegningerne, kan du style med Curl Cream og Curl Gel også.

Vælg den fulde pakke og kom i gang med den sunde Mixly-pleje med det samme.

Indhold: 2x Cleansing Shampoo, 2x Conditioner, 2x Leave-In Conditioner, samt 2x Styling Curl Cream/Curl Gel.

Startpakke 2: Skøn og naturlig pleje

Mixly Startpakke 2 er en skøn og naturlig plejepakke. Pakken er til dig, som ønsker et blødt hold med mild støtte til dine krøller og bølger.

Denne pakke er den oplagte forkælelsesgave til dig selv, en god veninde, din bedre halvdel eller din mor. Den kan bruges af alle, der har fint krøllet eller bølget hår.

Med vask- og plejeprodukter fra Mixly mærker du hurtigt en positiv forskel i dit hår. Giv dine krøller og bølger et blødt hold ved at style med Leave-In Conditioner, der giver et smukt hår med naturligt udseende.

Indhold: 2x Cleansing Shampoo, 2x Conditioner, samt 2x Leave-In Conditioner.

Startpakke 3: Styling og effektiv støtte

Mixly Startpakke 3 er en skøn, komplet vask-, pleje- og stylingpakke til dig, der ønsker lidt mere hold til styling af dine krøller og bølger i fint hår.

Har dit hår brug for mere støtte og hold for at bevare de naturlige krølletegninger i dagens løb? Så er Startpakke 3 noget for dig.

Det særlige ved Startpakke 3 er, at du får både en LOW Refiner Curl Gel og en RICH Curl Cream, der giver god hold på dage, hvor håret har brug for at blive støttet lidt mere op for at holde formen og krølletegningerne.

Indhold: 2x Cleansing Shampoo, 2x Conditioner, samt 2x Styling Curl Cream/Curl Gel.

Sådan bruger du Mixly-produkter

Mixly er udviklet af den populære danske frisør Belinda Hildebrandt, der har +30 års erfaring med fint krøller og bølget hår. Formålet er at skabe frisørprodukter til billige penge, der giver flotte krøller og god volumen uden at fedte eller tynge håret.

Derfor indeholder hver startpakke en RICH og en LOW-version af hvert produkt med varierende koncentration af næringsrig pleje. Indholdet i pakken gør, at du har mulighed for selv at justere plejen til netop det, som dit hår har brug for på daglig basis. Dit hår har nemlig brug for afvekslende pleje.

Her er 5 gode råd til, hvordan du bedst kommer i gang med Mixly.

  1. Dit hår skal være fri for silikone, sulfater, parabener og udtørrende alkohol. Så er det klar til at optage den gode næring.
  2. Brug hellere for meget end for lidt – produkterne hverken fedter eller tynger dit hår. Det er er derimod vigtigt, at du bruger nok til at hele dit hår får næringen.
  3. Bland RICH og LOW 50/50 i starten. Undgå kun at bruge det ene produkt men variér blandingen i dine hænder, før du påfører det håret. Start med 50/50 og prøv herefter evt. 75/25 med de to.
  4. Brug hele eller flere dele af produktserien for at få det bedst mulige udbytte. Mixlys produkter er skabt til at forstærke hinandens effekt.
  5. Mærk dit hår og lad dig ikke styre af gængse holdninger. Prøv dig frem med mængder, blandingsforhold af Mixly og stylingmetoder – gør det, der får netop DIT HÅR til at leve og føles som du gerne vil have det.

Se alle startpakker og produktsæt her

Læs også

« Se alle blogposts