Sådan vil Mixly’s ingredienser virke i dit fine krøllede eller bølgede hår

Mixly er baseret på naturlige ingredienser, der genopbygger en sund hovedbund og styrker hårstråene både indefra og udefra.

Produkterne er udviklet af den populære danske frisør Belinda Hildebrandt, der har +30 års erfaring med krøllet og bølget hår.

Formålet har fra start været at sammensætte produkterne, så de naturlige ingredienser hjælper dig bedst muligt med at styrke, beskytte og genopbygge dit fine hår og hovedbund.

I dette blogindlæg kan du blive klogere på de enkelte ingredienser.

Hvordan er produkterne bygget op?

Mixly indeholder udelukkende naturlige ingredienser, der trænger dybt ind i hårstråene og tilfører de næringsrige stoffer, der gør, at dine krøller eller bølger vil blive sundere og føles mere velplejede. Også hovedbunden bliver plejet på en naturlig måde uden brug af kemikalier.

For at få optimal virkning fra Mixly betyder det, at dit hår skal være fri for skrappe og ødelæggende ingredienser som silikone, sulfater, parabener og udtørrende alkohol. Så er det klar til at optage den gode næring fra produkterne.

 

Sådan arbejder de forskellige ingredienser 

Mixlys produkter er udviklet til forskellige formål og indeholder derfor forskellige ingredienser, der skaber de ønskede effekter. Her kan du blive klogere på, hvordan de forskellige ingredienser påvirker og arbejder med både dine krøller og hovedbund.

Ingredienserne er listet alfabetisk:

Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf Juice)

Aloe Vera er en naturlig fugtkilde og en klassiker, der bruges i mange hud- og hårprodukter. Og det er der god grund til. Planten er nemlig god, fordi den er fyldt med enzymer, mineraler og vitaminer, der trænger ind i hårstrået og reparerer det indefra.

Gojibær (Lycium barbarum)

Gojibær er små tørrede orangerøde frugter fra planten bukketorn. Bæret er proppet med næringsrige stoffer, der styrker hårstrukturen og giver fleksibilitet til dine krøllede lokker.

Granatæble (Punica granatum)

Det særlige ved granatæble i hårprodukter er, at det lægger sig som en fin hinde omkring hårstrået og beskytter. Samtidigt bidrager det med fugt og glans, så dit hår bliver lækkert at røre ved.

Gurkemeje (Curcuma Longa)

Gurkemeje har en række sundhedsmæssige egenskaber. Det kan bl.a. behandle skæl, øge cirkulationen i hovedbunden og hjælpe med at forhindre hårtab. Gurkemejen hjælper med at beskytte dine hårsække og støtte hårvækst

Havre (Coco-Betaine, Avena sativa Kernel Extract)

Havre er ideelt til dig, der let for fizzy og kruset hår, da havren går ind i håret og modvirker den statiske elektricitet.

Ingefær (Zingiber)

Ingefær kan lindre kløe og irritation i hovedbunden, samt stimulere og styrke hårrødderne. Desuden er ingefær behjælpeligt med at genoprette den rette pH værdi i hovedbunden, hvilket er grundlaget for et sundt hår.

Jojoba (Simmondsia Chinensis Seed Wax)

Jojobaolien kommer fra frøene på en ørkenbusk, der indeholder en flydende voks. Den er fugtgivende, blødgørende og giver en smuk glans – uden at fedte. Samtidigt kan den dræbe syre i hovedbunden og dermed forebygge brud på hårstrå og spaltede spidser. Det siges også, at den kan mindske grå hår.

Jojobaolien er en afgørende ingrediens i vores Shampoo bars.

Kokosolie (Cocos Nucifera Oil)

Kokosolien trænger dybt ind i håret og er rig på både proteiner og vitaminer.

Matcha te (Matcha)

Matcha te er en stærk koncentreret te, der stammer fra Japan. Her bliver bladene til teen dyrket i skyggen for at øge indholdet af klorofyl og aminosyrer i planten. Når bladene høstes, bliver de tørret og pulveriseret med sten. Tilbage får vi den  Matcha te, der giver håret de gode næringsrige stoffer og protein.

 

Mandelolie (Almond Oil Glycereth-8 Esters)

Mandelolien har gode egenskaber, der gør håret sundt, blankt og blødt, hvilket mange godt kan lide.

Passionsfrugtolie (Maracuja olie)

Passionsfrugtolie fungerer som hårpleje, da den afbalancerer hovedbundens egen olie, styrker håret og fremmer sund hårvækst. Olien giver også en smuk naturlig glans til håret. Passionsfrugtolie kan med fordel bruges som balsam til tørt, skrøbeligt og beskadiget hår.

Ricinusolie (Ricinus Communis Seed Oil)

Denne olie er en rig kilde til hudvenlige fedtsyrer og så er den kendt som et vidundermiddel til at fremme hårvækst hos folk, der lider af hårtab.

Rosmarin (Rosmarinus Officinalis Leaf/Stem Oil)

Rosmarin giver næring til hårsækkene og har en reparerende effekt, der gør at håret vokser hurtigere. Samtidigt fugter det håret, uden at det bliver fedtet.

Salt fra Det Døde Hav (Maris Sal)

Det er en myte, at alt salt udtørrer håret. Salt fra det døde hav har et stort indhold af mineraler og næringsrige stoffer, hvilket gør at det i stedet går ind og styrker håret og giver det fylde. Det virker også sol- og varmebeskyttende. Salt fra det døde hav bruges eksempelvis i vores Rich Curl Spray.

Salvia (Salvia officinalis Leaf Extract)

Salvie er en blåviolet blomst med mange positive egenskaber. Den kan bl.a. mindske hårtab og få håret til at gro hurtigere. Og så har den en helende effekt for hovedbunden og modarbejder skæl. Findes bl.a. i vores Rich Deep Drink Conditioner.

Sencha te (Sencha)

Sencha te stammer fra Japan tilbage fra 1300-tallet, hvor buddhistiske munke dyrkede tesorten, hvis fine sammenrullede kronblade ligner fyrrenåle. Under produktionen bliver bladene ikke ristet, men dampet. Denne proces gør det muligt at bevare både vitaminer, mineraler og antioxidanter, der er godt for håret.

Shea Butter (Butyrospermum Parkii Butter)

Shea beskytter håret mod solens UV-stråler og varme. Samtidigt genetablerer det fugtbalancen og tilføjer vitaminer til håret.

Sød mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)

Olien er god mod sensitiv hud og efterlader ligesom mandelolien håret blødt og skinnende.

Tetræolie (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil)

Olien har antibakterielle egenskaber, som bekæmper skæl og svamp i hovedbunden. Tetræolie bruges også mod hårtab, da olien kan have en stimulerende effekt på hårsækkene.

Æbleekstrakt (Procyanidin B2)

Der er ikke mange der ved, at æbler kan være med til at øge hårvækst, men det kan det. Procyanidin B2, der findes i umodne æbler, er en naturlig løsning mod hårtab. Derfor er udvalgte Mixly produkter baseret på bl.a. ekstrakt fra æbler.

 

Fokus på naturen

Hos Mixly bruger vi naturlige ingredienser i alle vores produkter. Vi sammensætter produkterne, så de naturlige ingredienser hjælper bedst muligt med at genopbygge, styrke og beskytte din hovedbund og dine fine hårstrå.

Mixly er produceret i Norden og 98% af produkterne er økologiske.

 

Kom godt i gang med en Mixly-startpakke

Hos Mixly vil vi gerne gøre det let at passe godt på dine krøllede eller bølgede lokker. Derfor har vi sammensat en række startpakker, der hver især hjælper dig godt i gang med at bruge Mixlys produkter.

Startpakkerne indeholder forskellige produkter til vask og pleje i både en LOW og en RICH-version, der giver dig mulighed for selv at justere plejen til netop det, som dit hår har brug for på daglig basis.

Se alle Mixly startpakker og sæt her.

« Til bloggen