Mixly – Nytænkende pleje

…for et smukt, fint krøllet og bølget hår

Det nye brand mixly præsenterer dig for en enestående unisex hårplejeserie, som er 100 % specialudviklet til dig med fint hår, som er krøllet eller bølget. Brandets mission er at tilbyde dig en mere langvarig løsning til sundere trivsel for dit hår. Det vil gøre det meget lettere for dig at opnå smukke lokker, som er nemme at håndtere. Fremgangsmåden varierer lidt fra det klassiske Curly Girl, netop fordi produkterne er tilpasset fint hår med krøller og bølger.

Dine krøller eller bølgers behov skifter. Det er helt naturligt. Håret har brug for forskellige næringsstoffer, alt afhængigt af årstiden og andre udefrakommende påvirkninger. Her spiller dit arvemateriale og din mentale tilstand også ind, hvilket gør, at dit hår nogle dage har behov for mere intens næring end andre. Det har mixly taget højde for.

Mixly har således den helt unikke egenskab, at produkterne følger dit hår. Når du bruger mixly, får du ikke behov for at udskifte dine hårplejeprodukter igen og igen, fordi dit hår er mættet på den næring, som produktet tilfører, og du undgår derved, at produktet mister sin plejende virkning.

Hos mixly finder vi de bedst egnede råvarer fra naturen, så du kan få den optimale og mest naturlige pleje til dit hår. Den hårpleje, som skal til, for at du lettere kan fremelske dine fine krøller eller bølger. Det eneste, det kræver af dig, hvis du vil opnå det absolut bedste resultat med smukke, sunde krøller og bølger med Mixly, er, at du lytter til dit hårs behov.

mixly – Hårplejen, du selv kan justere, til fint krøllet og bølget hår

LÆS MERE

Sådan bruger du mixly - og justerer plejen til netop dit fine hår

LÆS MERE

Derfor virker mixly så godt

Visionen med mixly er at skabe hårprodukter, der er skræddersyet til den enkelte.

Udarbejdet på nordisk grund og med 100 % fokus på naturen, som en vigtig næringsgivende kilde og på dig med fint krøllet eller bølget hår, som gerne vil bruge naturlige nærende ingredienser, der gør dit hår sundere og hårstrående mere spændstige at se på.

LÆS MERE

Mærk dit hår – og lad dig ikke påvirke af gængse holdninger

Eksperimentér. Glem strikse regler om, hvad du må og ikke må bruge i dit hår. Lær dit hår at kende. Du er den allerbedste til at mærke, hvad der virkelig får din krøller frem, så du elsker dine krøller og bølger.

LÆS MERE

Køb produkter

SE PAKKER OG SÆT

Stylingguide

LÆS MERE