mixly Rich Shampoo Bar 100 g.

mixly Rich Shampoo Bar 100 g.

89,00 kr. eller abonnér og spar 15%

Ikke på lager

Indgår også som del i pakken
Original price was: 178,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Rich / low-poo Shampoo Bar er primært lavet med fokus på at løse udfordringer med fedtet hovedbund. Baren er til dig, som gerne vil have renset din hovedbund på en naturlig måde uden brug af kemikalier. Rich/ low-poo Shampoo Bar er rig på olier blandt andet fra mandel, jojoba og oliventræer. Den efterlader hovedbunden ren med et strejf af rosmarinduft.

Anvendelse

  1. Fugt håret, og mix de 2 sæbebar alt efter behov mellem hænderne, eller brug produkterne direkte i hovedbunden.
  2. Påfør rich og low shampoo fra rødderne til spidserne af håret.
  3. Massér, og skum hovedbund op i 30 sekunder, og massér resten af håret.
  4. Skyl håret grundigt.

Rich / Low-poo shampoo baren er udviklet til at vaske hovedbunden og håret ved rødderne, men kan også sagtens bruges i længderne, hvor det tilfører god volumen. Ellers til resten af håret – hvor shampoo baren ikke er anvendt – bruges en mixly Shampoo.

Håret kan føles tørt efter vask – men det er det ikke!
Når du skyller shampoo baren ud af dit hår, kan du opleve, at håret nærmest føles tørt og ikke glat, så det kan være svært at køre hænder igennem det. Tag det helt roligt. Det er hårets naturlige reaktion på alle de nærende, økologiske olier, det får tilført, som er med til at give håret volumen og modstandsdygtighed. Det er helt naturligt.

Ønsker du den bløde følelse, kan du slutte hårvasken af med en god conditioner. For at give dit hår den bedste trivsel er det dog altid vigtigt, at du varierer den pleje, du giver dit hår.

Shampoo baren er god for dine krøller og bølger, fordi det er en skånsom, nem og billig måde at vaske håret på. Faktisk er der mellem 60-90 hårvaske i én shampoo bar – alt efter længden og tykkelsen på dit hår.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Vægt

100 gr.

Holdbarhed efter åbning

6 måneder

Ingredienser og produktinfo

Cocos Nucifera Oil*, Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Ricinus Communis Seed Oil*, Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Wax*, Rosmarinus Officinalis Leaf/Stem Oil*, Limonene. * = Økologisk

Varenummer: RSB100