Sådan bruger du mixly

– og justerer plejen til netop dit fine hår

Mixly er en helt ny og innovativ måde at pleje krøllet og bølget hår med fin hårstruktur på. Med mixly justerer du selv plejen efter, hvad dit hår har brug for på dagen. Du køber mixlys hårprodukter i sæt à 2. Et sæt består af en rich og en low udgave af det samme produkt, som indeholder forskellige nærende ingredienser. Du blander i din hånd, inden du påfører den plejende blanding i dit hår.

Konceptet med Mixly er nemlig bygget op på at følge dine bølger eller krøller ved, at du kan ændre næringssammensætningen i takt med dit hår. Mixly anbefaler, at du doserer halv/halv fra hvert produkt, første gang du bruger dem. Efterfølgende har du selv mulighed for at tilføje mere variabel næring til dit hår ved at dosere mere eller mindre af rich/low, så dit hår ikke når at blive mættet og træt af ingredienserne.

Når du vil have de smukkeste krøller, er det vigtigt, at du har grundbasen i orden. Mixly Shampoo og Conditioner lægger en solid base for din styling og giver dig et flottere slutresultat, som er nemmere at håndtere.

Mixly shampoo indeholder Sodium C14-16 Olefin Sulfonate. Det er IKKE en sulfat, som navnet ellers kunne antyde. Der er tale om en renser, som omkranser skidtet, så det kan skylles af håret. Det fungerer supergodt til fint krøllet hår. Holdningerne til netop denne ingrediens er forskellige fra land til land.

Stylingprodukter fra mixly giver masser af god fylde til dine krøller og bølger. Det kræver blot de rette forudsætninger, for at du får det skønne resultat. Det betyder, at når du vil bruge mixly, så er det vigtigt, du sørger for, at dit hår er fri for sulfater, parabener, silikone og udtørrende alkohol.

mixly – Hårplejen, du selv kan justere, til fint krøllet og bølget hår

LÆS MERE

Sådan bruger du mixly - og justerer plejen til netop dit fine hår

LÆS MERE

Derfor virker mixly så godt

Visionen med mixly er at skabe hårprodukter, der er skræddersyet til den enkelte.

Udarbejdet på nordisk grund og med 100 % fokus på naturen, som en vigtig næringsgivende kilde og på dig med fint krøllet eller bølget hår, som gerne vil bruge naturlige nærende ingredienser, der gør dit hår sundere og hårstrående mere spændstige at se på.

LÆS MERE

Mærk dit hår – og lad dig ikke påvirke af gængse holdninger

Eksperimentér. Glem strikse regler om, hvad du må og ikke må bruge i dit hår. Lær dit hår at kende. Du er den allerbedste til at mærke, hvad der virkelig får din krøller frem, så du elsker dine krøller og bølger.

LÆS MERE

Køb produkter

SE PAKKER OG SÆT

Stylingguide

LÆS MERE