Derfor virker mixly så godt

Udviklet med fokus på fint hår med krøller eller bølger

Visionen med mixly er at skabe hårprodukter, der er skræddersyet til den enkelte.

MIXLY er udarbejdet på nordisk grund og har 100 % fokus på naturen, som en vigtig næringsgivende kilde og på dig med fint krøllet eller bølget hår, som gerne vil bruge naturlige nærende ingredienser, der gør dit hår sundere og hårstrående mere spændstige at se på.

• Mixly har taget højde for, at du har fint hår, og om du har flere typer af krølle- eller bølgetegninger i dit hår.

• Mixly har taget udgangspunkt i, hvor du bor, og hvilke forhold du lever under. Vind- og vejrforholdene er forskellige, alt efter hvor du befinder dig i landet, og hvilket land du lever i. Du skruer blot op og ned for mængden af rich og low, alt efter hvor meget dit hår tørster efter næring. Så nemt er det.

• Mixly tager først og fremmest hensyn til dit biologiske arvemateriale. Samtidig er vores formel også udviklet til at opretholde dine fine hårstrås naturlige balance, så samspillet mellem fysisk og psykiske påvirkninger, der kan præge dine krøller eller bølgers evne til at krølle frit og pænt, ikke behøver at have en negativ effekt.

mixly – Hårplejen, du selv kan justere, til fint krøllet og bølget hår

LÆS MERE

Sådan bruger du mixly - og justerer plejen til netop dit fine hår

LÆS MERE

Derfor virker mixly så godt

Visionen med mixly er at skabe hårprodukter, der er skræddersyet til den enkelte.

Udarbejdet på nordisk grund og med 100 % fokus på naturen, som en vigtig næringsgivende kilde og på dig med fint krøllet eller bølget hår, som gerne vil bruge naturlige nærende ingredienser, der gør dit hår sundere og hårstrående mere spændstige at se på.

LÆS MERE

Mærk dit hår – og lad dig ikke påvirke af gængse holdninger

Eksperimentér. Glem strikse regler om, hvad du må og ikke må bruge i dit hår. Lær dit hår at kende. Du er den allerbedste til at mærke, hvad der virkelig får din krøller frem, så du elsker dine krøller og bølger.

LÆS MERE

Køb produkter

SE PAKKER OG SÆT

Stylingguide

LÆS MERE